FaH

OBNOVA VODOTORNJA: Humanitarni koncert Orkestra OS RH i Banda US zračnih snaga

Simfonijski puhački orkestar Oružanih snaga Republike Hrvatske zajedno sa svojim gostima – Bandom Američkih zračnih snaga u Europi, 15. studenoga u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu održat će humanitarni koncert za obnovu Vukovarskog vodotornja, simbola hrvatskog zajedništva. objavljeno je u četvrtak na internetskim stranicama Oružanih snaga (OS RH).

Uz članove Simfonijskog puhačkog orkestra Oružanih snaga RH nastupit će solisti Banda Američkih zračnih snaga u Europi – Jill Diem, Sarah Howard na flauti i Mark Burditt na trombonu, a Orkestrom će ravnati dirigent Američkih zračnih snaga u Europi Donald Schofield. Svirat će se Carmen suita, Silverado, najbolje od Adele, Ratovi zvijezda i brojne druge glazbene uspješnice.

Humanitarni koncert Simfonijskog puhačkog orkestra Oružanih snaga RH i njegovih gostiju, Banda Američkih zračnih snaga u Europi predvođenih dirigentom Schofieldom, održat će se u utorak, 15. studenoga, u 19,30 sati, a ulaznice se mogu  kupiti na blagajni KD Vatroslava Lisinskog po cijeni od 20 kuna, objavljeno je iz OS RH.

Komentiraj