Kaptol Boutique Cinema

Objavljen raspored projekcija za ‘Filmski doček Nove godine’

Najava dočeka Nove godine u jednom od najljepših hrvatskih kina, Kaptol Boutique Cinema, izazvala je interes među filmskom publikom, ali i među svim ljubiteljima ove zagrebačke lokacije koja već više od godinu i pol svakodnevno producira zanimljive programe. Objavljen je raspored filmskih projekcija koji vam donosimo u cijelosti kako biste se mogli pripremiti za Silvestrovo i izdvajamo nekoliko korisnih informacija.

Ulaznica za doček vam omogućuje nesmetano kretanje svim dvoranama i slobodan odabir mjesta. Očekuje vas piće dobrodošlice, garderoba, pjenušac u ponoć, slatko-slani zalogaji od 23 do 01 sat, slobodno gledanje svih filmova na programu, besplatne kokice te live svirka od 23 do 01 sat za koju će biti zaduženi glazbenici iz banda ‘Freakout’.

Na samom ulazu u kino osoblje će vam zamijeniti ulaznicu za narukvicu. Savjetujemo da u kino dođete već od 19.30 sati kad se otvaraju vrata kina. Blagajna za sve ljubitelje nachosa, svih vrsta kokica ili filmskih menija će normalno raditi tu večer. Kino vam osigurava i tri sata besplatnog parkinga, samo morate ovjeriti parkirnu kartu.

Pogledajte kad počinju projekcije i s društvom odlučite što biste gledali:

20:20 sati – DV 1 – Aquaman

20:30 sati – DV 4 – Zvijezda je rođena

20:35 sati – DV 5 – Kralj lopova

20:40 sati – DV 2 – Bohemian rhapsody

20:50 sati – DV 3 – Sad ili nikad

01:10 sati – DV 2 – Leptir

01:15 sati – DV 4 – Povratak Mary Poppins

01:20 sati – DV 5 – Bohemian rhapsody

01:25 sati – DV 1 – Koja je ovo država

01:30 sati – DV 3 – Instant obitelj

Komentiraj