Nova pojačanja i napredovanja u Komunikacijskom laboratoriju

eskills.hr

Komunikacijski laboratorij je dodatno osnažio tim, od internih napredovanja do pripajanja novih snaga.

Ana Škiljić Ravenšćak koja je prije tri godine u Komunikacijski laboratorij došla s uredničke pozicije Večernjeg lista napredovala je na poziciju PR managera. Tim je dodatno osnažen vrsnim stručnjakinjama za odnose s javnošću; Bojanom Mandić koja je prešla iz Pragma komunikacija i Ivanom Jeleč dosadašnjom voditeljicom Centra za odnose s javnošću na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment, a koje će u Komunikacijskom laboratoriju biti na poziciji PR Seniora.

“Sretna sam da se agencija kontinuirano razvija kako na području širenja portfelja klijenata tako i osnaživanjem novim radnim snagama, u ovom slučaju riječ je o kolegicama sa zavidnim iskustvom koje će dodatno osnažiti Komunikacijski laboratorij. Uzbudljivo razdoblje je pred nama i veselim se vidjeti rezultate našeg zaista predanog rada”, rekla je Manuela Šola, vlasnica i direktorica agencije.

Bojana Mandić u posljednjih šesnaest godina znanje i iskustvo stjecala je u agenciji za odnose s javnošću Pragma komunikacije gdje se specijalizirala za cjelokupan spektar usluga odnosa s javnošću i upravljanja komunikacijama. Kao starija savjetnica bila je odgovorna za strateško savjetovanje, osmišljavanje i provedbu komunikacijskih strategija te razvoj i nadzor PR aktivnosti brojnih međunarodnih i domaćih klijenata i brendova.

Bojana Mandić, PR Senior

Ivana Jeleč karijeru u odnosima s javnošću počela je graditi u agenciji Millenium promocija gdje je radila na različitim projektima iz područja obrazovanja, turizma, bankarskog i zdravstvenog sektora, a 2014. preuzima funkciju voditeljice Centra za odnose s javnošću na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment. Predavač je na Bernaysu, ali i na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu te Poslovnom veleučilištu Zagreb na kolegijima iz odnosa s javnošću, korporativne i strateške komunikacije te španjolskog i talijanskog jezika.

Ivana Jeleč PR Senior

 

Komentiraj