Noel Gallagher planira samostalnu turneju na kojoj će svirati pjesme grupe Oasis

Noel Gallagher otkrio je da planira turneju na kojoj će uglavnom izvoditi pjesme grupe Oasis, ali i da bi ga možda na turneji pratio i orkestar.

Noel Gallagher je objasnio da se ne fokusira na dosadašnju slavu kada radi na novom materijalu za svoj aktualni bend High Flying Birds, ali shvaća da fanovi žele čuti pjesme koje su ga proslavile i stvorile mu reputaciju kakvu ima danas.

Tim je povodom za The Sun ispričao: “Kada snimam album, ne razmišljam o svom nasljeđu. U rovu sam s pjesmama i slijedim svoje instinkte. Kako izlaze, tako i izlaze. Kao cjelina, High Flying Birds potpuno je drugačije postavljen od Oasisa. Ali kada radim koncert, morate spojiti ta dva benda. Ne možete ljudima naplatiti 70 funti po ulaznici i ne odsvirati pregršt pjesama grupe Oasis, koje uključuju neke od najpoznatijih pjesama devedesetih.”

Komentirajući planove za turneju, rekao je: “Privilegiran sam statusom koji trenutno imam. Vjerojatno ću krenuti na turneju s pjesmama Oasisa kad napravim neku novu akustičnu pjesmu. Uvijek postoji plan da se to pravilno izvede s orkestrom na turneji, ali nisam siguran kada će se to dogoditi zbog sranja s COVIDOM.”

Prije par dana je Noel Gallagher sa svojom grupom High Flying Birds objavio novu pjesmu “Flying On The Ground”.

Komentiraj