Nina Badrić uoči velikog koncerta izdala novu pjesmu

Press/Aquarius Records

 

Nina Badrić je uoči koncerta u Areni Zagreb izdala novu pjesmu “Da biram”. 

Nastup u Areni u subotu, 7. ožujka, je kruna dugogodišnje karijere naše priznate glazbenice i njen prvi koncert u ovom velikom prostoru.

Poznata pjevačica se uoči koncerta željela zahvaliti svima, koji su joj svih ovih godina davali podršku. Prigodno je objavila pjesmu na tragu najvećih plesnih bossa nova hitova, jer ju nije htjela “držati u ladici i čuvati za neke druge prilike”.

“Dok se pjesma ‘Da biram’ završavala ovih dana, poželjela sam da ona bude poklon i zahvala mojoj publici, koja me prati i nosi sve ove godine moje karijere. Odlučili smo je pustiti u eter bez neke posebne pompe, video spota ili najave. Promislila sam, zašto bi se nešto posebno planiralo, tempiralo, najavljivalo… Pjesma nam je svima u studiju zazvučala jako lijepo“, rekla je Badrić.

Tekst pjesme potpisuje Ante Pecotić, glazbu Ante Pecotić i Nina Badrić, a prelijepi aranžman potpisuju Bojan Šalamon Shalla i Predrag Martinjak.

Za spektakl u Areni ništa nije prepušteno slučaju. Pod koreografskom i redateljskom palicom Larise Lipovac, dvadesetak plesača već mjesec dana marljivo uvježbava točke i koreografiju. Koncert je napravljen u tri dijela, a publiku očekuje istinski spektakl, Ninini najpoznatiji hitovi uz kombinaciju interaktivne koreografije s animacijama i plesom. Uz Ninu, na pozornici će biti njen prateći bend proširen i dodatno “pojačan“ perkusijama, gudačima i puhačima.

Otkriveno je i kako će se omiljenoj glazbenici na pozornici pridružit i gosti, njeni dugogodišnji suradnici, poput repera Stoke i Emilija Kokić, s kojom će Nina otpjevati pjesmu “Ja sam Vlak”.

Komentiraj