Nicholas Hoult otpao, Esai Morales je novi negativac u filmu “Nemoguća misija 7”

Nicholas Hoult prije nekoliko mjeseci veselo je objavio na društvenim mrežama kako je dobio ulogu glavnog negativca u sedmom dijelu franšize „Nemoguća misija“. Međutim, pandemija koronavirusa prisilila je produkciju filma da odgodi njegovo snimanje što se nikako nije uklapalo u Houltov raspored. S obzirom da je u ovom trenutku nepoznato kada će se snimanje nastaviti, a Hoult ima otprije dogovorena snimanja, prvenstveno druge sezone HBO serije „Velika“ (The Great), tako je bio prisiljen napustiti film „Nemoguća misija 7“

Umjesto njega, ulogu negativca dobio je Esai Morales. Nekada davno, bilo je to 1987. godine, Morales se proslavio ulogom u filmu „La Bamba“. U posljednjih dvadesetak godina poznatiji je kao glumac iz tv serija no iz filmova. Posebno je poznat iz prve sezone serije „Ozark“ gdje je glumio okrutnog ali šarmantnog predstavnika meksičke narko mafije.

Premijera sedmog dijela filma „Nemoguća misija“ predviđena je za 19. studenoga 2021. godine. Pored Moralesa i Toma Cruisea, svoje uloge u sedmom će dijelu ponoviti Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson i Vanessa Kirby  dok su novi glumci  Hayley Atwell, Pom Klementieff i Shea Whigham.

Komentiraj