Netflix za 20 milijuna dolara kupio novi film Halle Berry, ona je u šoku

Halle Berry je u 54. godini režirala prvi film „Bruised“ koji je protekloga vikenda premijerno prikazan na filmskom festivalu u Torontu. Ona u tom filmu glumi i glavnu ulogu, MMA borkinju imenom Jackie Justice koja se vraća u kavez kako bi ponovo došla do titule ali se istovremeno bori da ponovo zadobije povjerenje svog sina kojeg je napustila godinama prije. Ono što je iznenadilo Halle Berry jest vijest da je najveća streaming platforma Netflix kupila prava na prikazivanje filma i to za blizu 20 milijuna dolara.

„Ostala sam bez teksta. Hvala Netflixu što je vjerovao u moju viziju, jedva čekam da svi pogledate film Bruised“, napisala je Halle Berry u objavi na Twitteru. Halle Berry dugo je čekala da bi došla do filma „Bruised“. Scenarij joj se domah dopao, za redatelja je bio odabran Nick Cassavetes dok je glavna uloga bila namijenjena za Blake Lively. Kada je Lively napustila projekt, Halle Berry je uvjerila producente da joj daju ulogu, bez obzira što je tamnoputa. I tako je dobila ulogu. Ona je tri godine trenirala borilačke vještine, prvo zbog prošlogodišnje uloge u filmu „John Wick 3“ kada je na snimanju slomila tri rebra, da bi na snimanju filma „Bruised“ slomila dva rebra.

Međutim, problem je nastao kada je Nick Cassavetes napustio taj projekt. Halle Berry susrela se sa sedam kandidata za redatelja i nitko joj nije bio dovoljno uvjerljiv. Producentica Elaine Goldsmith-Thomas tada joj je rekla da bi ona bila najbolji odabir za redateljicu. I doista, producenti su odabrali upravo nju. Očigledno nisu pogriješili.

Komentiraj