NEMA PREŽIVJELIH Avion pao na autocestu u Nashvilleu, snimljen trenutak strašne nesreće

Autor:

epa11199583 A handout photo made available by the Metropolitan Nashville Police Department (MNPD) shows debris at the site of a small plane crash alongside Interstate 40 in Nashville, Tennessee, USA, 04 March 2024. Five persons on board the airplane have died in the crash on the side of the eastbound lanes of Interstate 40, police said. There were no reports of injuries to drivers on the interstate, the Nashville Fire Department said. Authorities are investigating the cause of the accident.  EPA/METROPOLITAN NASHVILLE POLICE DEPARTMENT HANDOUT -- BEST QUALITY AVAILABLE -- HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES

EPA/METROPOLITAN NASHVILLE POLICE DEPARTMENT HANDOUT

Pet osoba poginulo je u padu malog zrakoplova koji je kasno u ponedjeljak pao na autocestu u Nashvilleu nakon čega se zapalio.

Zrakoplovu je odobreno hitno slijetanje u zračnu luku John C. Tune nakon što je oko 19:40 sati prijavljeno da im motor ne radi i da nemaju struje. Ali, pilot je ubrzo rekao kontroli zračnog prometa da neće stići do piste.

“Zrakoplov je eksplodirao u plamenu nakon pada”, rekla je glasnogovornica vatrogasne službe Nashvillea Kendra Loney. “Taj udar je bio katastrofalan, nitko nije preživio”, rekla je Loney, prenosi CNN.

Policija tek treba javno identificirati žrtve i još uvijek radi na utvrđivanju odakle je zrakoplov krenuo. Svjedoci su rekli da se činilo da je zrakoplov “očito u nevolji dok je dolazio iznad međudržavne ceste” i prije nego što se srušio na travnato područje uz I-40. “Sreća je da letjelica nije udarila ni u jednu zgradu dok je padala”, rekao je svjedok.

Nacionalni odbor za sigurnost prometa i Savezna uprava za zrakoplovstvo istražit će uzrok nesreće. Videozapis svjedoka prikazuje letjelicu u plamenu i dimu, a slike koje je podijelila policija prikazuju uništeni okvir letjelice okružene hitnim službama na travnatom rubu ceste.

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.