Natjecanje u ležanju u Crnoj Gori i dalje traje: Nakon mjesec dana četvero lijenčina ne želi odustati, bore se za 1000 eura

Autor:

21.09.2023.Brezna Pluzine

Reportaza  o natjecanju u lezanju u Ethno Village Montenegro  u selu Brezna , blizini Pluzina Crna Gora .

Photo: Matko Begovic/PIXSELL Photo: Matko Begovic/PIXSELL

Matko Begovic/PIXSELL

Bore se za titulu ‘najvećeg lijenčine’ i nagradu od 1.000 eura

Natjecanje u ležanju započelo je 18. kolovoza u crnogorskom etno selu Brezna s 21 natjecateljem. Danas, više od mjesec dana kasnije, leži ih još četvero s ciljem osvajanja nagrade od 1000 eura.

Dvije žene i dva muškarca ne žele odustati jer im je pobjeda blizu.

“Ovo je zaista nezapamćeno. Svi rekordi su davno oboreni. Svaki od ovih natjecatelja koji pobijedi to je i zaslužio. Nitko se ne želi sada predati, ovo je puno više od natjecanja u ležanju, ovo je prava psihološka igra. Mi se trudimo da im zaista osiguramo najbolje uvjete. Donosimo im hranu i piće, tu su i doktori koji vode brigu o njihovom zdravlju”, ranije je rekao Mićo Blagojević, vlasnik etno sela Montenegro i idejni tvorac natjecanja.

Photo: Matko Begovic/PIXSELL

Predrasude da Crnogorci vole ležati

Sve je krenulo kako bi se našalili oko predrasuda da su Crnogorci lijeni i vole ležati, a evo to je sad natjecanje o kojem bruji cijeli svijet, zabavljaju se u Crnoj Gori.

“Brojne su anegdote ove godine koje će se dugo prepričavati. Jedan natjecatelj nam je čak i smršavio nekoliko kilograma iako jede i leži. Otac jedne djevojke dovezao joj je novi auto ispred ulaza u etno selo kako bi ustala i vidjela ga i završila natjecanje, ali ona je ipak rekla da se još ne da. Gorivo je poskupjelo, bolje da ostane ležati”, rekao je nedavno Mićo za crnogorske medije.

Photo: Matko Begovic/PIXSELL

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.