Najstariji trener Premier lige se vraća, Roy Hodgson preuzima klupu Watforda

„Nikad ne reci nikad“, poručio je Roy Hodgson (74) ljetos nakon što je napustio klupu Crystal Palacea na pitanje odlazi li u mirovinu. Hodgson je do odlaska s klupe Crystal Palacea bio najstariji trener Premier lige, a sada će opet preuzeti taj status. Navodno je sve dogovoreno s Watfordom, obitelj Pozzo koja drži vlasnički udio u klubu je s Hodgsonom već surađivala u Udineseu, a sada su ga pozvali u misiju spašavanja engleskog premierligaša koji stoji na predzadnjem mjestu poretka.

Hodgson će tako postati treći trener Watforda ove sezone, nakon Xisca Munoza i Claudija Ranierija, a prva utakmica na klupi novog kluba će mu biti 5. veljače kad će igrati protiv posljednjeplasiranog Burnleya.

Hodgsonu će Watford biti 17. klub u trenerskoj karijeri, a prethodno je na klupi Crystal Palacea bio četiri godine. U Crystal Palaceu je zamijenio Franka de Boera koji nakon četiri kola nije osvojio ni bod, a nakon što je Hodgson startao s još tri poraza, klub je sezonu završio na 11 mjestu. Ranije u karijeri Hodgson je vodio, između ostalih, Inter, Udinese, Fulham, Liverpool, WBA a od 2012. do 2016. bio je izbornik Engleske.

Komentiraj