“Najluđa predstava na svijetu” Teatra Gavran od subote dostupna online

Monokomedija “Najluđa predstava na svijetu” Teatra Gavran, nagrađivana uspješnica Mire Gavrana u kojoj jedna glumica interpretira niz likova u dinamičnoj priči o ljubavi, ljubomori i kazališnim spletkama, bit će od subote 2. svibnja dostupna online na YouTube kanalu toga teatra.

Kako se ističe u najavi, riječ je o neobičnoj i dinamičnoj predstavi u kojoj glumica Mladena Gavran interpretira dvanaest različitih uloga, a kojoj se razotkriva lice i naličje kazališnog svijeta.

“Ova monodrama mi je posebno draga jer mi se u njoj pružila mogućnost za kreiranje potpuno različitih likova. Uz to, kako je tema predstave život u kazalištu i ljubavne spletke nastojala sam u tome pronaći ono univerzalno s čime se mogu poistovjetiti i ljudi svih profila i svih profesija”, rekla je tim povodom glumica Mladena Gavran.

Za dvanaest odigranih uloga Mladena Gavran dobila je godišnju Nagradu Vladimir Nazor, dok je Miro Gavran dobio za tekst ove monodrame Nagradu Marin Držić, te Nagradu Ivan Raos.

Mladena Gavran potpisuje i režiju, scenu je oblikovao Miljenko Sekulić, kostime osmislila Đurđa Janeš, lutke Gordana Krebelj, a glazbu Roderick Novy. Za oblikovanje svjetla su odgovorni Mario Vnučec i Damir Kruhak.

Predstava će biti dostupna na YouTube kanalu Teatra Gavran u subotu, 2. svibnja, u 12 sati.

“Puna začudnih glumačkih transformacija, ‘Najluđa predstava na svijetu’ donosi izobilje neočekivanih kazališnih i ljubavnih spletki koje će vas nasmijati do suza”, poručuju iz Teatra Gavran.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]