NAJFUJ IZJAVA TJEDNA: Kandidati su opet bili inspirirani! Poslušajte nove bisere i glasajte za favorite!

Uj Fuj Radio Nacionala stigao je do svog veličanstvenog jedanaestog nastavka!

Prošli su se tjedan za vaše glasove borili ministar zdravstva Vili Beroš, stalni gost ove rubrike Hrvoje Zekanović, premijer Andrej Plenković, Mario Kapulica, emotivni Željko Sačić, predsjednik Zoran Milanović te ministar obrane Mario Banožić.

Došlo vrijeme i da proglasimo pobjednika desetog izdanja! Uj Fuj tjedna je – Andrej Plenković!

I ovoga, kao i svakog prethodnog tjedna mi vam petkom damo par izjava tjedna, bile vam drage ili ne. I danas imate priliku odabrati izjavu iz ovog našeg ciklusa/cirkusa – za početak preslušate i glasate na dnu ovog članka sve do sljedećeg petka u 10 sati. Zahvaljujući vašim glasovima, naši tjedni pobjednici idu u daljnja pripetavanja, sve do velikog finala!

Svim natjecateljima želimo puno sreće u daljnjem boju! Poslušajte i pročitajte nominirane u sedmom tjednu Uj Fuja i na samom dnu ovog članka – ne zaboravite udijeliti glas svom favoritu!!

01. Marijan Pavliček kmeči jer nije pozvan u Otvoreno:

„Mi imamo kolegu Hrebaka koji je preplaćen na to Otvoreno, bio je jedno 20 puta otprilike u ovom sazivu Sabora, kolega Habijan, ajd’, to mogu razumjeti, on predstavlja najveću stranku u Saboru koji je bio 20 puta, imamo kolegu Zekanovića koji je bio 2 puta dok je bio u oporbi, a 7 puta kako je prešao u vladajuću većinu. Pa me zanima po kojim kriterijima? I ja plaćam 80 kuna kao i kolega Hrebak, mene nikad nisu zvali u Otvoreno, a najaktivniji sam zastupnik iz pete izborne jedinice i predstavljam parlamentarnu stranku koja ima 4 saborska zastupnika, eo”

 

02. Ivica Todorić o „financijskom vještaku” Kamalu:

„Mislim… nemate kaj pitat, paz’te to je takva sramota naše države, našeg tužilaštva, kog su doveli, kakvog su čovjeka doveli, paz’te niš’ ne zna, i sav je nekakav zgužvan nikakav, nestručan, ni fakultet nema, ma mislim čudo jedno – jedna sramota!”

 

03. Radovan Fuchs o razlozima uvođenja cjelodnevne nastave:

„…i povećamo naravno kvalitetu obiteljskog života jer, s obzirom da neće biti domaćih zadaća, da je kvalitetnije obiteljsko druženje, ali naravno i socijalizacija među učenicima i djecom, vršnjacima…”

 

04. Hrvoje Zekanović o Grmojinim šesticama:

„Bilo mi je najzanimljivije gledati kolegu Grmoju koji umire od smijeha, on je oduševljen kako je njegov kolega Raspudić pametan. On je sve zube pokazivao, njemu su se šestice vidjele, a ne samo petice. Strašno nešto!”

 

05. Aleksandar Vučić bol u… ruci:

„Ne želim da pravim međunarodno-pravne sporazume s Republikom Kosovo. Imam nepodnošljiv bol u desnoj ruci jer samo desnom rukom mogu da potpisujem i taj bol će da se nastavi još četiri godine.”

 

06. Andrej Plenković o suradnji s predsjednikom:

„Kada bi mi sada kao Vlada, to nije ništa osobno, privatni odnosi nemaju s tim veze jer oni ne postoje pristali s njim sjediti, to znači da bismo legitimirali u političkom smislu njegove stavove o tome, da je HDZ banda, lopovska organizacija, da smo mi nacisti, da smo udbaši, da smo gojenci, ovakvi, onakvi. Nema šanse.”

 

07. Nasbiskup Đuro Hranić brani svećenika višestruko optuženog za pedofiliju:

„Vi očito niste poznavali pokojnoga župnika. On tada više nije bio sposoban za takve stvari. To da je nešto, dakle, ja sam imao moralnu sigurnost da se tu neće ništa VIŠE dogoditi.”

 

A sada – na glasanje!

Komentiraj

nacional banner
nacional banner