NACIONAL PRVI DOZNAO: Goran Ivanišević pozitivan na koronavirus

Direktor turnira Adria Tour u Zadru i trener prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, pozitivan je na koronavirus, doznao je Nacional iz dobro upućenih izvora.

Ivanišević se nalazi u samoizolaciji. Ima lakše simptome bolesti i dobro se osjeća.

Informaaciju je na svom Instagram profilu potvrdio sam Ivanišević.

“Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih 10 dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na Covid-19. Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma. Želim obavijestiti sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam Covid-pozitivan i zamoliti ih da poduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje. Ja nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svim zaraženima što skoriji oporavak”, poručio je.

Naš legendarni tenisač, osim što je bio u stalnom kontaktu s Novakom Đokovićem čiji je i trener, cijelo se vrijeme družio s tenisačima i sudionicima Adria Toura u Zadru.

Cijela ova drama započela je samo nekoliko minuta prije nego što se u nedjelju trebalo odigrati finale Adria Toura u Zadru, između Đokovića i Rubljejeva. Ali, tada je na društvenoj mreži Instagram bugarski tenisač Grigor Dimitrov, koji je također nastupao u Zadru, objavio da je pozitivan na koronavirus. Finale je otkazano, a sudionici su testirani.

Osim Dimitrova, pozitivne rezultate dobili su i hrvatski reprezentativac Borna Ćorić i srpski tenisač Viktor Troicki, kao i Marko Paniki, kondicijski trener Novaka Đokovića i Christian Groh, trener Grigora Dimitrova.

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković nije se s ostalima testirao u Zadru, već u Beogradu. Rezultati su bili pozitivni. Na koronavirus je pozitivna i njegova supruga Jelena, dok su rezultati testova njihove djece negativni. Negativne nalaze su dobili Novakovi roditelji Srđan i Dijana, kao i stric Srđan. Njegov brat Đorđe, koji je bio direktor Adria Toura u Zadru, testirao se u Hrvatskoj i također dobio negativan rezultat.

Komentiraj