Na Dinamovoj Skupštini padali otkazi, Nacional došao u posjed dokumenta kojim se raskida ugovor

Autor:

25.09.2023., stadion Maksimir, Zagreb - Dolazak clanova na skupstinu GNK Dinama.  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dva dana nakon održane Skupštine Dinama, kojom je klub nakon pola godine konačno dobio Izvršni i Nadzorni odbor, ‘pali’ su prvi otkazi. Iz Dinama tako odlaze legenda kluba i dugogodišnji skaut Marijan Vlak te trener u Omladinskoj školi, najuspješniji trener mladih uzrasta u Dinamu Jozo Bandić, a Daliboru Poldrugaču, skautu u Omladinskoj školi, istekao je ugovor.

Vlak i Bandić bili su među članovima koji nisu došli u ponedjeljak na Skupštinu. Zasad nije poznato hoće li ovi potezi utjecati i na njihov status skupštinara. Odluku o njihovom eventualnom isključenju iz kluba donosi Izvršni odbor.

Na spomenutoj su Skupštini izabrani novi Izvršni odbor i Nadzorni odbor čime je završena upravljačka kriza u redovima hrvatskog nogometnog prvaka. Dinamo je oformio i nova tijela koja su se očekivala.

Nacional je došao u posjed dokumenta kojim dolazi do jednostranog raskida ugovora o profesionalnom treniranju u kojemu se navodi kako je klub dužan isplatiti skautu tri mjesečne naknade zbog prijevremenog raskida ugovora.

Isto tako navode kako će skautu isplatiti likvidiranu štetu zbog prijevremenog raskida ugovora od tri mjesečne naknade kao i da jednostrani raskid ugovora stupa na snagu 26. rujnom 2023. godine.

Foto: Nacional.hr

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.