Uručeni prvi otkazi nakon Dinamove Skupštine. Odlazi i legenda ‘Modrih’

Autor:

25.09.2023., stadion Maksimir, Zagreb - Dolazak clanova na skupstinu GNK Dinama.  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Sanjin Strukic/PIXSELL

Dva dana nakon održane Skupštine Dinama, kojom je klub nakon pola godine konačno dobio Izvršni i Nadzorni odbor, ‘pali’ su prvi otkazi. Iz Dinama tako odlaze legenda kluba i dugogodišnji skaut Marijan Vlak te trener u Omladinskoj školi, najuspješniji trener mladih uzrasta u Dinamu Jozo Bandić, a Daliboru Poldrugaču, skautu u Omladinskoj školi, istekao je ugovor.

Vlak i Bandić bili su među članovima koji nisu došli u ponedjeljak na Skupštinu. Zasad nije poznato hoće li ovi potezi utjecati i na njihov status skupštinara. Odluku o njihovom eventualnom isključenju iz kluba donosi Izvršni odbor.

Na spomenutoj su Skupštini izabrani novi Izvršni odbor i Nadzorni odbor čime je završena upravljačka kriza u redovima hrvatskog nogometnog prvaka. Dinamo je oformio i nova tijela koja su se očekivala.

Inače, Damir Zorić, još uvijek aktualni član Skupštine u ime 30-ak članova Skupštine koji nisu prisustvovali sjednici održanoj u ponedjeljak u prostorijama Dinama, uputio je u srijedu pismo ministrici turizma i sporta Nikolini Brnjac u kojem je zatražio poništenje održane Skupštine.

Damir Zorić pisao ministrici Nikolini Brnjac: Traži poništenje Skupštine Dinama!

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.