hina

Muškarcu koji je uznemirio učenicu zabranjeno približavanje školi na Jordanovcu

Muškarcu za kojeg je policija utvrdila da je ispred Osnovne škole Jordanovac uznemirio 10-godišnju učenicu određena je mjera opreza zabrane približavanja zoni škole u krugu od sto metara.

Osim što je 48-godišnjaku zabranjeno približavanje zoni škole, protiv njega će biti podnijet optužni prijedlog zbog prekršaja protiv javnog reda i mira, izvijestila je u četvrtak zagrebačka policija.

Policija je u srijedu poručila građanima i roditeljima da nemaju razloga za zabrinutost jer obilazi područje škole, što će činiti i idućih dana.

“I u ovom slučaju pozivamo javnost i roditelje na oprez, ali nikako na širenje panike budući da policija poduzima intenzivne mjere preventivnog karaktera kako bi se spriječila bilo kakva opasnost i rizične situacije sličnog karaktera”, priopćila je policija.

Jutarnji list objavio je u srijedu da je muškarac u ponedjeljak oko 14,15 sati pokušao odvesti sa sobom učenicu petog razreda, koju je zaustavio na pješačkom prijelazu ispred ulaza u školsko dvorište i primio je za ruku, ali mu se ona otrgnula i utrčala u školu.

Komentiraj