MURGANIĆ O PISANJU NACIONALA ‘Koncentrirana sam na posao koji je pred nama’

HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ

Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić u utorak nije htjela komentirati pitanje uživa li povjerenje premijera Andreja Plenkovića, poručivši da je koncentrirana na rad Vijeća za demografsku revitalizaciju koje u Banskim dvorima održava sjednicu.

“Ne mogu komentirati medijske napise, niti ovakva pitanja”, rekla je ministrica novinarima ispred Banskih dvora koji su ju pitali uživa li i dalje povjerenje premijera s obzirom na medijska nagađanja da bi moglo doći do mini rekonstrukcije Vlade u kojoj bi i ona bila jedan od smijenjenih ministara.

“Dolazim na sjednicu demografskog vijeća, koncentrirani smo na vrlo važne zadaće koje stoje pred svima nama i to je moja trenutna preokupacija”, dodala je Murganić pri dolasku na 4. sjednicu Vijeća za demografsku revitalizaciju Republike Hrvatske.

Tjednik Nacional piše da Plenković razmišlja o mini rekonstrukciji Vlade te u tom kontekstu spominje mogućnost smjene potpredsjednice i ministrice gospodarstva Martine Dalić, ministrice Murganić i ministra zdravstva Milana Kujundžića.

Vijeće za demografsku revitalizaciju u u Banskim dvorima pod predsjedanjem premijera Plenkovića raspravlja o tijeku pripreme i provedbe mjera demografske revitalizacije, prije svega o proširenju doplatka za djecu te povećanju dostupnosti dječjih vrtića diljem Hrvatske.

Komentiraj