“Mr. Respect” će suditi derbi Dinama i Rijeke

Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca određen je za glavnog suca derbija 3. kola HT Prve lige u kojem Dinamo u nedjelju od 21 sat u Maksimiru dočekuje Rijeku. Mr. Respectu će to biti pet međusobni sraz Dinama i Rijeke, a u prethodna četiri u tri navrata su slavili Plavi dok je jednom bolja bila Rijeka.

Pejinu će tom prilikom pomagati Marjan Tomas (Osijek), Kruno Šarić (Županja) te Mario Zebec (Cestica), a u VAR sobi će biti Duje Strukan (Split) i Miro Grgić (Osijek). Delegat utakmice je Zoran Pandža (Vinkovci), a kontrolor suđenja Zlatko Šimčić (Koprivnica).

Kolo će u petak od 20 sati u Kranjčevićevoj otvoriti Lokomotiva i Hrvatski dragovoljac te Dario Kulušić iz Šibenika dok je isti termin u subotu rezerviran za sraz Istre 1961 i Gorice u Puli kojima će suditi Zdenko Lovrić iz Đakova.

Prva utakmica nedjeljnog programa počinje u 18:55 kada Hajduk na Poljudu igra protiv Šibenika, a za glavnog suca je određen Fran Jović iz Zagreba. Istog dana od 21 sat Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline će na Gradskom vrtu označiti početak susreta Osijeka i Slaven Belupa.

Službene osobe za 3. kolo HT Prve lige:

Komentiraj