Mlada hrvatska tenisačica plasirala se u finale ITF turnira u Rumunjskoj

Autor:

19.07.2020., Zagreb - Oleande terasa Hotela Esplanade. Svecana proslava igracica na celu sa Anom Konjuh, strucnog stozera, prijatelja i obitelji nakon obrane naslova ekipnih prvakinja Hrvatske.rTenisacice HTK Zagreb pobijedile su u danasnjem uzbudljivom  finalu ekipnog prvenstva Hrvatske ekipu zagrebackog Top Spina zahvaljujuci boljoj set-razlici (7-6), jer je rezultat u mecevima bio 3-3. Lucija Ciric Bagaric. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Sanjin Strukic/PIXSELL

Mlada hrvatska tenisačica Lucija Ćirić-Bagarić plasirala se u finale 25.000 dolara vrijednog ITF turnira u rumunjskom gradu Slobozia.

Nakon gotovo 3 i pol sata dugog meča Lucija Ćirić-Bagarić (WTA-272.) nadigrala je u subotu u polufinalu Njemicu Ellu Seidel (WTA-266.) sa 5-7, 7-6, 6-3.

To je za Luciju Ćirić-Bagarić četvrto finale 25.000 dolara vrijednih ITF turnira.

Nakon što je ovog ljeta uhvatila zamah, mlada Dubrovkinja uspela se na WTA ljestvici više od 200 pozicija u dva mjeseca.

U sutrašnjem finalu ITF turnira u rumunjskom gradu Slobozia Lucija će igrati protiv bolje iz dvoboja između Valentine Grammatikopoulou i Ekaterine Makarove.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.