Mila Kunis spriječila Ashtona Kutchera da odleti u svemir, sad joj je žao

Put u svemir može izazvati bračne nevolje, barem ako je suditi po slučaju slavnog glumačkog para Mile Kunis i Ashtona Kutchera. Naime, kako je nedavno Richard Branson nakratko odletio u svemir tako je Ashton Kutcher priznao da je svojedobno kupio kartu za put u svemir i to u Bransonovoj kompaniji Virgin Galactic. No, supruga Mila Kunis odgovorila ga je od tog nauma.

Njih dvoje vjenčali su se 2015. godine te imaju dvoje djece. „Nakon što smo se vjenčali i dobili djecu, supruga me u osnovi uvjerila kako nije pametna obiteljska odluka da letim u svemir a kod kuće imam malu djecu“, objasnio je Kutcher koji je stoga vratio kupljenu kartu u Virgin Galactic nadajući se kako će se ukrcati na slijedeći let. Sada je kazao kako neće biti na slijedećem letu ali će svakako, u nekom trenutku, odletjeti u svemir.

Na te tvrdnje reagirala je njegova supruga Mila Kunis intervjuom koji je u srijedu objavljen u magazinu People te je kazala kako sada drugačije razmišlja o tome. „Bili smo devet godina zajedno kada mi je rekao ‘Imam kartu za let u svemir’. Na to sam rekla ‘OK. Zabavi se’“, prisjetila se tih događaja Mila Kunis. Međutim, promijenila je mišljenje kada su dobili prvo dijete te je počela razmišljati o opasnostima tog leta.

„Bilo je jako sebično od mene to što mu nisam dopustila da odleti u svemir. Tek sam postala majka i rekla sam ‘Ne možeš me ostaviti s djecom’. I tako je došlo do odluke da otkaže taj let. Želim svima reći  kako bi mu sada vjerojatno dopustila da odleti u svemir, ali sada je prekasno“, objasnila je Mila Kunis.

Komentiraj