Megan Thee Stallion u atraktivnoj haljini postala zvijezda večeri Sports Illustrateda

Screenshot YouTube

Hip-hop glazbenica Megan Thee Stallion je privukla pažnju fotografa i sudionika zabave priređene povodom izdavanja novog izdanja časopisa Sports Illustrateda, piše yahoo.com.

Stallion je postala prva raperica, koja se pojavila na naslovnici poznatog swimsuit izdanja časopisa. Na posebnoj večeri u Hard Rock Hotelu ovaj vikend pojavila se u atraktivnoj prozirnoj haljini, koju je dizajnirala Natalia Fedner.

Prozirni mrežasti materijal haljine je napravljen od srebrnih niti, neki od medija ističu kako je riječ o starinskom i tankom Swarovski lancu. Duga haljina je ukrašena brojnim kristalima, ima veliki izrez, a odabir glamuroznog odjevnog komada je izuzetno komentiran u medijima i na društvenim mrežama.

U intervjuu za Sports Illustrated glazbenica je istaknula da se ne srami svog tijela, za to je zahvalna “snažnim ženama, koje su ju odgojile”. Naglasila je kako joj je dobar osjećaj o zdravlju i vlastitom tijelu usadila obitelj. 

Uz nju naslovnica časopisa je ovaj put bila rezervirana za japansku tenisačicu Naomi Osaku i manekenku Leynu Bloom, koja je postala prva transrodna osoba na naslovnici Sports Illustrateda.

Komentiraj