MARATONSKI SASTANAK Hrvati protiv Mađara na Poljudu!

Grad Split i Hrvatski nogometni savez sastali su se ovaj ponedjeljak u 10:30 na stadionu Poljud u Splitu, a Grad je, kao većinski vlasnik stadiona, na sastanak pozvao i predstavnike Hajduka. Tema je, dakako, domaćinstvo utakmice protiv Mađarske 10. listopada u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020, pišu 24 sata.

Predstavnici HNS-a, zaobišli su novinare i na stadion ušli na stražnji ulaz. Stigla su osmorica, među kojima su izvršni direktor Marijan Kustić, dopredsjednici Damir Mišković i Ante Kulušić… Ne i prvi čovjek saveza Davor Šuker koji je na službenom putu. Na Poljudu sve osigurava i policija, a ukupno je na sastanku bilo 16 ljudi.

– Razmotrili su se svi zahtjevi Hajduka. Zadovoljan sam jer smo svi stali za stol i dogovorili rješenja nakon dugog niza godina. Napravili smo metodološki plan za rješavanje problema – rekao je gradonačelnik Andro Krstulović Opara pa dodao:

– Veselim se nastavku dobre suradnje. Veselim se igranje hrvatske nogometne reprezentacije na Poljudu.

Riječ je potom dobio predsjednik Hajduka Marin Brbić.

– Sa zadovoljstvom mogu reći da smo konačno počeli razgovarati s HNS-om. Pojedinačno ćemo se dogovarati za svaki problem. Uvijek je smo željeli reprezentaciju u Splitu. Danas smo osjetili nagovještaj da bi se tu nešto moglo mijenjati. Nikad reprezentacija nije bila sporna, a mi ćemo nastaviti pratiti razvoj situacije.

– Imali smo dobar, kvalitetan sastanak. za sve stvari treba vremena da se riješe, ali bitno je da volja i želja postoje. Veseli i podrška Grada glede utakmice Hrvatska – Mađarska u Splitu. Veselim se dolasku Mađarske u Split u suradnji s Gradom, a potrudit ćemo se da se u organizaciju uključi i Hajduk.

Komentiraj