screenshot

Maradona traži osobu koja ga je proglasila mrtvim

Legendarni argentinski nogometaš poprilično je uznemiren jer ga je netko proglasio mrtvim nakon što je kolabirao tijekom susreta Argentina-Nigerija.Legendarni Diego Maradona (57) ponudio je nagradu od 10.000 dolara onome tko prepozna glas osobe koja ga je nadruštvenim mrežama proglasila mrtvim.

Nakon što je Maradona kolabirao tijekom susreta Argentina – Nigerija u Sankt Peterburgu, ubrzo je na internet postavljen post u kojem muški glas objavljuje da je “Maradona preminuo u bolnici od srčanog udara”.

Ta vijest se ubrzo proširila Argentinom, a navodno je i Maradonina sestra završila u bolnici jer nije mogla kontaktirati svog brata. Putem svog odvjetnika, Matiasa Morle Maradona nudi nagradu od 300.000 argentinskih pesosa (oko 10 tisuća dolara) onome tko prepozna glas.

Maradona je morao zatražiti medicinsku pomoć zbog tlaka, a prema riječima odvjetnika Morle, to nije prvi puta jer je već ranije imao problema sa srcem.

“Diego emotivno proživljava sve što se događa na terenu, takav je bio kao igrač, i kao trener, a takav je i kao navijač”, kazao je Morla, koji je dodao kako je liječnik savjetovao Argentincu da više ne smije gledati utakmice.

“Tražiti to od Maradone je kao tražiti od majke da ne voli svoje dijete”, kazao je Morla.

Komentiraj