MAMIĆ: “Vjerovali smo da možemo izdržati”

 

Trener zagrebačkog Dinama Zoran Mamić sinoć je, nakon prolaska njegove momčadi u sljedeće pretkolo Lige prvaka, poručio kako je utakmica protiv Cluja bila vro teška i čestitao svojim igračima. Dinamo je, podsjetimo, slavio u Rumunjskoj, ali tek nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

“Cluj je dobra momčad, pogotovo u tom segmentu koji smo naglašavali. Dakle, u tom velikom broju centaršuteva u naš kazneni prostor gdje imaju agresivan skok i dobre skakače. Mi smo dobro odolijevali. Nažalost, isključenjem smo se doveli u neugodnu poziciju. Ipak, ni tada nisam sumnjao u to da možemo dobiti u regularnom dijelu ili u produžecima”, rekao je Mamić nakon susreta.

Poručio je da su njegovi igrači mogli zabiti i treći pogodak. “Pošto smo kasno primili drugi gol, to je bio veliki psihološki udarac, ali vjerovali smo da možemo izdržati. Cluj nije imao neke specijalne šanse. Možda smo imali malo više snage i kvalitete kod penala”, istaknuo je Mamić zaključujući da je presretan što su se plasirali u sljedeće pretkolo.

Komentiraj