Magla smanjuje vidljivost u Slavoniji, ptomet bez posebnih ograničenja

Magla smanjuje vidljivost mjestimice na cestama u Slavoniji. Na većini cesta promet teče bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi, javlja u četvrtak ujutro Hrvatski autoklub.

Vozi se otežano na prometnicama u Sisačko-moslavačkoj županiji, osobito na prilazima Petrinji, Glini, Sisku te okolnim mjestima. Pozivamo vozače da prate upute nadležnih službi.

A1 Zagreb-Split-Ploče: zbog izvanrednog održavanja na vijaduktu Drežnik u smjeru Dubrovnika vozi se suženim kolnikom zbog čega su mogući kraći zastoji; do 27. veljače od 08:00 do 16:00 sati zbog izvanrednih prijevoza povremeno se zaustavlja sav promet u zoni čvora Žuta Lokva u smjeru Zagreba.

A3 Bregana-Lipovac: do 1. travnja zbog radova na čvoru Jakuševec zatvoren je kolnik u smjeru Lipovca, vozi se dvosmjerno kolnikom u smjeru Bregane, uz ograničenje brzine od 40 km/h.

A7 Draga-Šmrika: 26./27. veljače od 22:00 do 05:00 ujutro prekida se promet dionicom Hreljin-Križišće u smjeru Krka, zbog radova u tunelu Burlica.

Zbog radova privremeno će se zatvarati dionica između čvorova Rupa i Matulji (A7): 25./26. veljače od 21:00 do 06:00 sati od čvora Jurdani do čvora Matulji (smjer Križišće).

A11 Zagreb-Sisak: do 1. travnja zbog radova zatvoren je izlaz sa čvora Jakuševec na autocestu A3 Bregana-Lipovac u smjeru Lipovca; obilazak: čvor Velika Gorica-DC31-DC 1-čvor Kosnica.

Krčki most (DC102): vozi se naizmjence, uz ograničenje brzine od 30 km/h (radovi između 1.+700 km i 2.+500 km, do 1. ožujka 2021.).

Pomorski promet

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Granični prijelazi

Teretna vozila na izlaz iz zemlje na prijelazu Bregana čekaju oko sat vremena, a na prijelazima Bajakovo i Tovarnik oko dva sata.

Komentiraj