Magla smanjuje vidljivost, prometna na A4

Pixabay

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici. Ima je i na autocesti A1 između čvorova Ogulin i Otočac, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb kod čvora Kraljevečki Novaki na 93. +700 km u smjeru Zagreba, zbog prometne nesreće, HAK poziva na oprez!

Zbog vozila u kvaru na zaustavnoj traci na 246km+400m autoceste A1, poslije čvora Posedarje u smjeru Zagreba, HAK poziva na oprez!

U Zagrebu povodom obilježavanja Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske, do 28. svibnja 2018., bit će uspostavljena posebna regulacija prometa na nekoliko lokacija u Zagrebu i to:

do nedjelje 27.5.2018. do 24 sata zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje svih vozila i za promet se zatvara Aleja Matije Ljubeka na dijelu od Ulice Hrgovići do Ulice Hrvatskog sokola;
u ponedjeljak 28.5.2018. od 8 do 16 sati zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje za sva vozila osim vozila MORH-a i HV-a na parkiralištima na istočnoj strani Trga Stjepana Radića, od zgrade Gradskog poglavarstva do KD Vatroslav Lisinski i na parkiralištu s istočne strane Zagrebačkog velesajma.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Granični prijelazi

Zbog radova na graničnom prijelazu Gornji Brgat mogući su povremeni zastoji, osobito tijekom ljetne sezone, jer je predviđeno da će radovi trajati do kraja godine.

Zbog izbjegavanja prometnih gužvi na graničnom prijelazu Metković/Doljani zabranjuje se promet turističkim autobusima od 10. svibnja do 30. listopada 2018.

Komentiraj