Mads Mikkelsen zamijenit će Johnnyja Deppa u filmu “Čudesne zvijeri 3”

Nekoliko dana nakon što je objavljeno kako Johnny Depp napušta film „Čudesne zvijeri 3“ kompanija Warner Bros započela je razgovore s danskim glumcem Madsom Mikkelsenom koji bi ga trebao zamijeniti u ulozi Gellerta Grindelwalda. Film se već počeo snimati, režira ga David Yates, a glave uloge imaju Jude Law i Eddie Redmayne kao Albus Dumbledore i Newt Scamander.

Grindelwal je opasni čarobnjak kojeg je u prvom dijelu franšize „Čudesne zvijeri“ iz 2016. godine glumio Colin Farrell. Krajem filma Grindelwal mijenja identitet te ga počinje glumiti Johnny Depp koji ga je ujedno glumio u drugom dijelu. S obzirom na to, spominjalo se kako bi Colin Farrell mogao opet preuzeti ulogu Grindewalda, ali kako on trenutno snima film „Batman“ onda je ta opcija nemoguća.

Kompanija Warner Bros. zamolila je Deppa da napusti film nakon što mu je na londonskom sudu odbačena tužba protiv tabloida The Sun koji je objavio kako je slavni glumac mlatitelj žene, pri čemu se mislilo na njegovu bivšu suprugu Amber Heard. S reputacijom mlatitelja žene Depp je postao nepoželjan. On je snimio jednu scenu za film „Čudesne zvijeri 3“ ali, bez obzira na sve, honorar za ovaj film biti će mu isplaćen u potpunosti jer tako nalaže ugovor.

Madsa Mikkelsena je u utorak Europska filmska akademija nominirala za najboljeg glumca za ulogu u filmu „Još jedna runda“ (Another Round) redatelja Thomasa Winterberga. Što se tiče uloga u američkom filmovima i serijama, izdvaja se uloga Hannibala Lectera u seriji „Hannibal“, te uloge u filmovima „Doctor Strange“ i „Casino Royale“.

Komentiraj