Lorde otkrila da već godinama boluje od nepoznate bolesti

Autor:

Universal

U više nego iskrenom obraćanju svojim obožavateljima putem društvenih mreža, Lorde je rekla da već godinama pati od nepoznate bolesti i da se trenutno nalazi na prekretnici. “Mala žuta tableta koju sam uzimala svakog jutra, tisućama jutara od svoje 15. godine, prestala sam uzimati prije pet dana. Vidjet ću kako će ići bez nje”, napisala je.

Lorde, pravim imenom Ella Yelich-O’Connor, objasnila je da pokušava naučiti slušati svoje tijelo što ju je učinilo potpuno svjesnom svih trenutaka kada ga je zanemarivala ili ignorirala i uzimala šaku tableta kako bi progurala dan.

Opisujući svoje trenutne zdravstvene probleme, Lorde je nastavila: “Moje tijelo je stvarno nekako upaljeno, pokušava mi nešto reći i ja ga pokušavam podržati, ali čini se da ništa ne pomaže i postajem frustrirana. Moja crijeva ne rade kako treba, moja koža gore je nego ikad, razboljela sam se već šest puta.”

Osim novosti o zdravstvenom stanju, Lorde je svojim obožavateljima otkrila da joj je i srce ponovo slomljeno, te je o svojoj vezi s glazbenim producentom Justinom Warrenom napisala da njihova veza više nije ista, da je postala drugačija. “Stalno me to muči, zaboravim zašto i onda se sjetim. Ne pokušavam se sakriti od te boli, sada razumijem da bol nije nešto od čega se treba skrivati, da zapravo postoji velika ljepota u kretanju s njom. Ali ponekad mi je muka biti sama sa sobom. Jedem čokoladu kako bih pokušala manipulirati endorfinom, vratiti slatku jutarnju sreću. Sjedim u vremenskom stroju i čekam da se pokrene, ali još nije izmišljen.”

Otkrila je i da se povukla s Tjedna mode u Parizu jer je sama sebi obećala da nikad neće biti jedna od nasmijanih ljudi ispred reflektora ako to nije iskreno i stvarno.

 

 

OZNAKE: ispovijed, lorde, bolest

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.