EPA/ALBA VIGARAY

LIJEČNICA “Hillary Clinton je zdrava i sposobna za obnašanje predsjedničke dužnost”

“Hillary Clinton je zdrava i sposobna za obnašanje predsjedničke dužnost”, poručila je liječnica demokratske kandidatkinje za američku predsjednicu. Stožer Hillary Clinton u srijedu je objavio nove zdravstvene podatke, a navodi se kako se Clinton nastavlja oporavljati od upale pluća.

Clinton (68) bi se, najavili su, trebala vratiti kampanji u četvrtak. Njoj je tijekom obilježavanja 15. obljetnice napada na New york pozililo te je ranije otišla s ceremonije. Liječnici su kasnije objavili kako ima upalu pluća, koja nije zarazna.

Svoje zdravstvene podatke iznio je i republikanski predsjednički kandidat Donald Trump (70), gostujući u emisiji dr. Oza, koja će se emitirati danas. Prema podacima koji su prenijeli američki mediji, Trumpova tjelesna masa je nešto iznad 120 kg, što ukazuje na pretilost predsjedničkog kandidata. Prema izjavama gledatelja koji su nazočili snimanju emisije, Trump je priznao kako bi “mogao skinuti koji kilogram” te da je uzimao lijekove za kontrolu razine kolesterola.

Oboje kandidata među najstarijima su, koja su se borili za Bijelu kuću, a javnost želi da s njima podijele zdravstveno stanje.

Komentiraj