Lepa Brena priprema koncertni show

Press/Star produkcija

Nakon deset godina od posljednjeg nastupa u Areni Zagreb, Lepa Brena će održati čak dva koncerta zaredom, 14. i 15. prosinca

Poznata pjevačica zabavne glazbe je show osmislila sama, a sastavljena je i set lista hitova koje će izvesti pred publikom.

“Želim da koncert u Areni bude fenomenalan i vjerujem da će mi se ta želja ispuniti. Napravit ćemo dosta toga drugačijeg i novog, a publika će biti najzadovoljnija. Uskoro krećemo i s probama, jer želim biti potpuno spremna za te koncerte, koji će biti rapsodija glazbeno-scenskog nastupa, pozitivne energije i veselja, a to je cilj i smisao druženja”, najavila je Brena.

Otkriveno je i kako će na koncertima uz specijalne audiovizualne efekte, bend, i goste glazbenike, Brena imati snažnu podršku  zbora, plesača i akrobata. S njom će u Zagreb doći i obitelj koja joj je česta potpora na turnejama.

“Oni ne bi propustili ovako jedan veliki spektakl, jer su moja potpora na svim većim koncertima. Upravo su oni zaslužni za sve moje uspjehe”, objasnila je.

Komentiraj