NABAVA 23 MILIJUNA KUNA VRIJEDNOG UREĐAJA ZA KBC ZAGREB mogla bi u novu aferu uvući ministra zdravstva koji je prošlog tjedna ‘preživio’ glasovanje o nepovjerenju u Hrvatskom saboru

Ministar zdravstva Milan Kujundžić 19. rujna potpisao je ugovor s tvrtkom Medicem servis o nabavi novog linearnog akceleratora za potrebe KBC-a Zagreb čija vrijednost iznosi 23.225.625 kuna. Iako bi modernizacija zdravstva trebala biti na vrhu prioriteta vlade Andreja Plenkovića, ovaj slučaj javne nabave još je jedan u nizu primjera kako se bespotrebno troše milijuni kuna proračunskih sredstava. Osim što pokazuje tromost sustava javne nabave u zdravstvu, nabava uređaja za KBC Zagreb mogla bi potencijalno biti i vrlo neugodna za ministra zdravstva koji je prošlog tjedna “preživio” glasovanje o nepovjerenju u Hrvatskom saboru.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakSaudijski generalni konzul napustio Tursku
Sljedeći članakVIDEO: John Legend počeo objavljivati božićne singlove
Rođen u Zagrebu 21. kolovoza 1978., novinarstvom se bavim od 2000. godine kada sam počeo pisati za sportski web portal Sportnet.hr. Nakon nekoliko godina u sportskom novinarstvu, 2009. godine prvi put dolazim u redakciju tjednika Nacional gdje radim na portalu www.nacional.hr, a povremeno pišem i za tiskano izdanje Nacionala. Sredinom 2011. s nekoliko drugih novinara Nacionala prelazim u tjednik Aktual, a od ožujka 2013. do lipnja 2014. bio sam zamjenik glavnog urednika poslovne dnevne novine Business.hr. U prosincu 2014. vraćam se u Nacional gdje pišem o aktualnim političkim i gospodarskim temama.