Kujundžić od Jandrokovića traži da prije izbora ne obilježava obljetnice HDZ-a

Kandidat za potpredsjednika HDZ-a Ivan Kujundžić uputio je pismo glavnom tajniku stranke, Gordanu Jandrokoviću. U pismu traži da se obustavi obilježavanje obljetnica HDZ-a dok traje kampanja za unutarstranačke izbore..

Kujundžićevo pismo prenosimo u cijelosti:

“Poštovani gospodine, Glavni tajniče Gordane Jandrokoviću, kao običan član i utemeljitelj HDZ-a, i kao jedan u kandidacijskom postupku za potpredsjednika HDZ-a, rezolutno tražim od Vas i svih tajnika naših lokalnih organizacija da zaustavite praksu obilježavanja naših obljetnica u vrijeme izborne kampanje. Poglavito, ako su Vam one agitpropi i apologetika, prigoda za pogodovanje kandidatima jedne grupe. Navedeno je licemjerno i nedopustivo u demokratskoj praksi i društvu.

U ovom vremenskom periodu dok se izmučeni borimo sa složenošću postupka oko prikupljanja potpisa, kojeg ste nam priredili, izluđujući članstvo, vrijedne obične ljude s temeljnih, općinskih i gradskih razina, iskoristimo naše obljetnice, kako bismo omogućili prikupljanje potpisa za sve kandidate bez iznimke i pogodovanja. Ljudi s terena zbog spomenute prakse svakodnevno prigovaraju. Ne zaboravite, naše djelovanje i ponašanje izloženo je ne samo članstvu već i sudu javnosti što može imati za negativne posljedice po ionako narušeni ugled.

Učinimo sve da ovaj izborni proces bude festival, a ne karneval demokracije.

Preispitajmo savjest, budimo dostojanstveni!”, poručio je u pismu Kujundžić.

Komentiraj