HINA/ Dario GRZELJ/

KUJUNDŽIĆ ‘Nije bilo propusta oko EMA-e’

Ministar zdravstva Milan Kujundžić u nedjelju je za N1 televiziju rekao kako nije bilo nikakvih propusta u hrvatskoj ponudi za dovođenje sjedišta Europske agenciju za lijekove u Zagreb.

Komisija je navela kako hrvatskoj punudi nedostaju detaljnije informacije o uredima i konferencijskim prostorima. Nedostaje važan podatak kada će zgrada biti dostupna, a nema čak ni banalne informacije je li dostupna wi-fi mreža. Takvih rupa u hrvatskoj ponudi više je od 30, poput nedovoljnih podataka o broju, trajanju i učestalosti letova koje spajaju Zagreb s europskim gradovima.

“Ne, zapravo ne, nije nikakav propust napravljen. Znači osim te rečenice nisu iščitali da zgradu unutra možemo prilagoditi prema potrebama, je li dvorana treba biti velika 300 kvadrata ili 1300… Vlasnik je rekao da se može sve u roku nekoliko mjeseci adaptirati. Mi smo svjesni da Zagreb nema 100 letova na dan i sve drugo HR ispunjava”, rekao je Kujundžić.

“Osnovali su famozno povjerenstvo, vidi se kako se to radilo za ovu domaću zadaću. Ocjena bi bila 1.”, kaže bivši ministar zdravstva Siniša Varga.

Komentiraj