HINA/ Mario STRMOTIĆ

Krstulović Opara ima zloćudni tumor na mozgu

Ravnatelj splitskog KBC-a Ivo Jurić u utorak je održao konferenciju za novinare, na kojoj je izvijestio o zdravstvenom stanju splitskog gradonačelnika Andre Krstulovića Opare.

“Radi se o zloćudnom tumoru koji se proširio na mozak. Jučer smo dobili definitivnu dijagnostičku potvrdu i započeli s liječenjem. On se osjeća dobro, stabilno je. Njegova prognoza ovisi o tome kakav je tip tumora i kako će reagirati na terapiju. U svoje ime i u ime djelatnika, ako i svih građana Splita, želim mu brz oporavak i uspješno liječenje”, rekao je ravnatelj bolnice.

Dodao je kako se radi o zloćudnom tumoru kože i sluznica, koji se proširio na mozak. “Znamo koji je tip, ali sad ne bih elaborirao. Mislim da sam dovoljno rekao. Radi se o kemoterapiji i zračenju. Danas će biti definitivna analiza tog tumora. Ima raznih vrsta tumora, mora se vidjeti što je točno kako bi se nastavila ciljana terapija”, istaknuo je.

Podsjetimo, gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara doživio je blaži moždani udar zbog kojeg je zadržan na Odjelu neurologije KBC Split.

Komentiraj