Na račun čestitke koju je predsjednik SDP-a Davor Bernardić uputio Velimiru Bujancu povodom vjenčanja u nedjelju su se iz te stranke počele nizati kritike. Bernardićev potez prvi je kritizirao Bojan Glavašević, a uslijedila je i kritika Miranda Mrsića.

“DP se uvijek borio protiv vrijednosti i stavova koje zastupa Bujanec. Potez Davora Bernardića je nepromišljen i štetan za SDP. Bernardić postaje problem, a ne rješenje za SDP i pred time ne smijemo zatvarati oči, a posebno ne Predsjedništvo i Glavni odbor”, poručio je Mrsić, kako prenosi N1.

Javili su se i iz Foruma mladih SDP-a, poručujući da sadržaj mora biti ispred forme. “V. Bujanec svojim porukama i izjavama koje dijele društvo, neprestanim provokacijama na račun SDP-a te raznim diskriminatornim stavovima prema različitim društvenim skupinama pokazao je kako su njegovi stavovi u potpunoj suprotnosti s vrijednostima socijaldemokracije i Foruma mladih SDP-a Hrvatske te stoga nikada ne bismo podržavali kurtoaznu komunikaciju sa spomenutim gospodinom”, napisali su na Facebooka.

"..poštovanje forme u pohođenju.." – u ovom slučaju sadržaj mora biti ispred forme. V. Bujanec svojim porukama i…

Posted by Forum mladih SDP Hrvatske on 10. rujna 2017

Komentiraj