Iznimno vrijednu donaciju Kozmo je uručio Hrvatskoj zajednici za Down sindrom u prostorima Udruge za sindrom Down Zagreb, nakon uspješno završene humanitarne akcije ‘Ukrasite drvce dobrim djelom’ u kojoj je cilj bio zajedno sa svojim kupcima pomoći potrebitima u zajednici.

U periodu od 15. studenog do 24. prosinca, kupnjom ukrasnog borića u Kozmo drogerijama kupci su pomogli u prikupljanju više od 126 tisuća kuna sredstava za pomoć djelovanju Hrvatske zajednice za Down sindrom u sklopu koje djeluje devet udruga.

Na blagajni Kozmo drogerija svi kupci su, prilikom kupovine borića, dobili i prigodnu čestitku koju su kao ukras mogli staviti na božićna drvca u drogerijama Kozma.

“Kozmo ukrasni borići bili su samo simboličan način na koji smo željeli zahvaliti svima koji su se uključili u ovu akciju svojim donacijama. Ono što smo postigli ovom humanitarnom akcijom je mnogo više. Potaknuli smo zajednicu da se uključi u život osoba s Down sindromom, jer mi u njima vidimo naše prijatelje koji nikako ne smiju biti isključeni iz društva. Moramo ih potaknuti i omogućiti im što normalniji život. Želim zahvaliti svima koji su dali svoju donaciju i zadovoljstvo mi je Udruzi u sklopu zajednice za Down sindrom predati vrijednu donaciju od 126 637.00 kuna koja će im zasigurno pomoći u njihovom daljnjem djelovanju”, izjavio je Danijel Dugić, direktor marketinga Konzuma

Akcija je postigla izniman uspjeh, jer je privukla brojne kupce Kozmo drogerija da sudjeluju i uljepšaju blagdane štićenicima Udruge. Hrvatska zajednica za Down sindrom organizira i povezuje djelovanje udruga na području Republike Hrvatske i promovira integraciju jednakosti i pravo izbora za osobe sa sindromom Down, stoga će ova donacija pomoći njima na životnom putu.

U ime Hrvatske zajednice za Down sindrom donaciju je primila predsjednica Dinka Vuković.

kolaz, kozmo

Komentiraj