facebook.com

Konferencija ‘To Do Sport Event Conference’ održava se u gradu Osijeku

‘To Do Sport Event Conference’ prva je specijalizirana sport-event konferencija u regiji, koja će se 01. i 02. lipnja održati na Građevinskom fakultetu u Osijeku, a okupit će vodeće stručnjake iz sporta i event industrije.

Glavne teme o kojima će se raspravljati vezane su uz privlačenje i organiziranje velikih sportskih događaja i iskorištavanje njihovog turističkog potencijala.

Kroz dva dana na edukativnim panelima i radionicama sudionici će imati priliku ostvariti izuzetan networking, steći nova znanja i iskustvo te se povezati s najuspješnijim licima domaće sport-event scene, koji će iz vlastitog iskustva prezentirati neke od najvećih sportskih događaja te najaviti trendove u ovom, sve brže rastućem području.

Ironman, Tour Of Croatia, Europske sveučilišne igre, Beach Volleyball Major Series, samo su neki od sportskih događaja koji će biti prezentirani kao primjeri dobre prakse privlačenja turista i iskorištavanja punog medijskog i sponzorskog potencijala. Na panelu o Biciklizmu kao ekonomskom, turističkom i socijalnom pokretaču svoja razmišljanja iznijet će ministar turizma Gari Cappelli i Vladimir Miholjević, direktor utrke Tour of Croatia koja značajno doprinosi promociji Hrvatske u cijelom svijetu. O tome što sponzori očekuju od evenata, posjetitelji će imati priliku čuti mišljenje i iskustva Lordana Kondića, direktora marketinga Vipneta te Ivana Šuvara, direktora marketinga Zagrebačke pivovare.

Joe Bašić (Ultra/Poreč Beach Major), Damir Đurović (Reboot InfoGamer) te Marko Žunić (Europske sveučilišne igre) neki su od govornika na panelu ‘Kako (ne)uspješno organizirati globalni događaj’.

Konferenciju prati bogati sportski i zabavni program Pannonian Challengea, vodećeg extreme sport natjecanja u regiji, u sklopu kojeg se konferencija održava.

Komentiraj