Koncert Josipe Lisac posvećen Karlu Metikošu u KD Lisinski

Josipa Lisac

Tradicionalan koncert Josipe Lisac posvećen Karlu Metikošu, koji će se održati u nedjelju (10.12.) u KD Vatroslava Lisinskog, ove će godine dobiti posebnu dimenziju zbog obilježavanja 50 godina karijere naše glazbene umjetnice.

Ova godina Josipi Lisac protekla je u obilježavanju 50 godina impresivne karijere. Od nastupa u Sarajevu i Novom Sadu početkom godine, do nedavne američko–kanadske turneje, Josipa je rasprodavala brojne koncerte na dva kontinenta. Tradicionalno, sezonu privodi kraju svirkom u svom Zagrebu. Mada uvijek ističe da su svi njezini nastupi posvećeni Karlu Metikošu upravo taj zagrebački se najviše veže uz njezinu najveću ljubav, a ovogodišnji će biti održan u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, glazbenoj kući koju je rasprodala nebrojeno puta.

Publika će imati priliku uživati u interpretacijama najvažnijih skladbi karijere: Dok razmišljam o nama; Na, na, na, na; Vjerujem ti sve, Magla, O jednoj mladosti; Hir, hir, hir; Ležaj od suza, Danas sam luda, Ja bolujem i mnogim drugima.

Naravno, i ovaj put, pratnja našoj poznatoj glazbenici će biti bend u sastavu Gojko Tomljanović, Josip Grah, Borna Šercar, Davor Črnigoj i Davor Doležal.

Ulaznice kreću u prodaju u srijedu (18.10.), kupiti se mogu na blagajni Lisinskog, na www.lisinski.hr te u sustavu Eventim (www.eventim.hr).

Komentiraj