Kolašinac spasio Özila od kradljivaca automobila

Mesuta Özila napala su danas noževima dvojica pljačkaša, a spašavao se uz pomoć Seada Kolašinca, piše Daily Mail a prenosi Index. Navodno je riječ o pokušaju krađe automobila zvijezde Arsenala.

Napadači su Arsenalova veznjaka napali u četvrtak popodne u Sjevernom Londonu. Özil se vozio u svom Mercedesu kad su se pojavila dvojica napadača na mopedima koji su pokušavali zaustaviti auto kako bi se obračunali s igračima Arsenala.

Sead Kolašinac izašao je iz auta i golim rukama odbio naoružane napadače, a Özil je iz auta pobjegao u turski restoran koji je bio u blizini. Konobari i kuhari istrčali su iz restorana kako bi pomogli igračima.

Policija je stigla nakon nekoliko minuta te je obavila razgovor Özilom i Kolašincem, ali i s ostalim svjedocima. Preuzeli su snimke nadzornih kamera i započeli potragu za napadačima.

Azuka Alintah, zaposlenica jedne tvrtke u kvartu, kupovala je hranu kad je čuo buku i uzvike.

“Bilo je to jako čudno. Njegov auto je stajao nasred ceste, u autu nije bilo nikoga, a vrata su bila otvorena. Özil je bio strašno uplašen. svatko bi bio da ga netko lovi nožem. Izgledao je kao da trči da spasi živu glavu”, rekla je Alintah pa dodala:

“Vidjela sam kako je utrčao u restoran s motoristima koji ga prate. Nisu skidali kacige i bili su potpuno u crnom. Bili su jezivi. Tko zna što bi se dogodilo da su ga ulovili.”

 

Komentiraj