Kirsten Dunst progovorila o svojoj depresiji, liječenju i lijekovima

Jedan od ovogodišnjih filmova koji se spominje kao kandidat za Oscara je „The Power of the Dog“ u kojem glavne uloge glume Benedict Cumberbatch i Kirsten Dunst. Nakon premijere na filmskom festivalu u Veneciji film će s početi prikazivati 1. prosinca na streaming platformi Netflix. Tim povodom, Kirsten Dunst (39) je dala intervju za britanski The Sunday Times gdje je progovorila o svojoj borbi i liječenju od depresije.

Kirsten Dunst liječila se 2008. godine u Cirque Lodge Treatment Center, istom onom u kojem su svojedobno boravile Lindsay Lohan i Eva Mendes. Glumica je odmah rekla kako je depresija, a ne alkohol ili droga, bila razlog za liječenje. A depresija je došla s glumačkim uspjesima. Bilo je to u vrijeme kada je imala 27 godina i kada je neprestano bila bijesna. „Osjećala sam se bijesno, mentalno nisam više mogla tako živjeti“, ustvrdila je Kirsten Dunst dodajući kako je nesvjesno potiskivala sav taj bijes.

U to vrijeme ona je bila u vezi sa Johnnyjem Borrellom, pjevačem grupe Razorlight, te je imala reputaciju party djevojke. „Teško mi je o tome govoriti jer su to privatne stvari, ali smatram da je to bitno podijeliti. Sve što mogu reći jest da su lijekovi sjajna stvar i stvarno pomažu. Bojala sam se poduzeti nešto. Svima preporučujem da da potraže pomoć ako je trebaju“.

U njenom životu mnogo se toga promijenilo otkako ima dva sina iz braka sa Jesseom Plemonsom s kojim se upoznala na snimanju serije „Fargo“ a koji također glumi u filmu „The Power of the Fog“. „Sjećam se da sam se osjećala slobodno nakon što sam dobila prvog sina.  Nakon toga sam kao glumica dala sve od sebe jer nisam imala što za izgubiti. Dati sve od sebe je hrabra i predivna stvar“, zaključila je Kirsten Dunst.

Komentiraj