Karl-Heinz Rummenigge: “Ne bih mogao mirno spavati da Bayern ima dugove kao Barcelona”

Karl-Heinz Rummenigge (65), generalni direktor Bayerna iz Műnchena, komentirao je dugove Barcelone, poručivši da on ne bi mogao mirno spavati da je situacija ista u bavarskom klubu. Naveo je da nije mogao vjerovati kad je vidio koliko iznosi dug Barcelone.

“Čitao sam o dugovima Barcelone dok sam doručkovao. Skoro sam se ugušio. Da Bayern ima takve dugove, ja ne bih mogao mirno spavati”, rekao je Rummenigge. Ipak, smatra da se po tom pitanju ništa neće dogoditi jer, ističe, klub poput Barcelone neće potonuti zbog velike vrijdnosti koju ima za Kataloniju. “No, duboko žalim što se klubovi mogu zaduživati na ovaj način”, rekoa je generalni direktor Bayerna.

Također, istaknuo je da on i njegove kolege iz Bayerna uvijek pokušavaju biti uzor drugim klubovima. To je, dodao je, logično jer je riječ o najvećem njemačkom klubu i jednom od najvećih svjetskih klubova.

“Mi u Bayernu pokušavamo biti uzorni, posebno ako uzmemo u obzir šta se događa u Barceloni, ili Italiji gdje se plaće više ne isplaćuju. Ovdje težimo sportskom uspjehu s jedne strane i ekonomskoj stabilnosti s druge strane”, rekao je Rummenigge.

Komentiraj