HINA / Tomislav PAVLEK

Karamarko čestitao Dan pobjede, pa spominjao inozemne mitomane i mitologe

Bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko preko svog Facebook profila čestitao je Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, osvrnuvši se pritom na “inozemne mitomane i mitologe”, od kojih se za Dan pobjede čuju drugačiji tonovi..

Na današnji dan, prije 22 godine, hrvatska vojska završila je oslobađanje okupiranih područja naše domovine. Akcija je okrunjena ulaskom branitelja u Knin. Knin je simbol naše patnje, ali i našeg ponosa i pobjede u borbi za opstanak hrvatske države. Peti kolovoza je dan ponosa!

No, kao i svake godine, čujemo i drugačije tonove. Orkestrirane, naravno… Od domaćih pamfletaša i sakupljača potpisa raznih peticija do inozemnih mitomana i mitologa. Jedni su frustrirani što nema Jugoslavije, a drugi što nisu ostvarili san o velikoj Srbiji.

No, kako kaže pjesma, ništa mi neće pokvariti ovaj dan! Bio sam u Kninu, susreo mnoštvo dobrih ljudi i uživao u svakom nasmijanom licu. Ne bojmo se, dragi prijatelji – Hrvatska i dalje traži našu skrb i ljubav. Jer ona mora biti bolja! Ali, da bi ona bila bolja, svatko od nas ponaosob mora biti bolji!

Zato, od sveg srca čestitam vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, a mir i pokoj vječni dušama naših branitelja koji su za slobodu Hrvatske dali najvrjednije – život!”, napisao je Karamarko na Facebooku, te objavio fotografiju sa Željkom Glasnovićem i Zlatkom Hasanbegovićem.

Na današnji dan, prije 22 godine, hrvatska vojska završila je oslobađanje okupiranih područja naše domovine. Akcija je…

Posted by Tomislav Karamarko on Saturday, August 5, 2017

Komentiraj