Davor Javorović/Pixsell

KAMPANJA TELE2 Virtualni navijački val podrške rukometašima

Tele2 već 12. godinu za redom nastavlja uspješnu suradnju s rukometnom reprezentacijom, tradicionalno ih bodreći i podržavajući na sportskim terenima.

”Velika nam je čast biti partner Hrvatskom rukometnom savezu i reprezentaciji jer osim što želimo pomoći razvoju hrvatskog sporta, zajednički nam je cilj kroz nastupe reprezentacije na najbolji mogući način prezentirati Hrvatsku u svijetu. Vjerujemo kako će uz timski rad, izazivački karakter, pobjednički gard i neustrašivi duh naša reprezentacija nastaviti bilježiti uspjehe i činiti nas ponosnima“, poručio je predsjednik Uprave Tele2 Viktor Pavlinić.

Uz neograničenu podršku navijača na putu do Svjetskog rukometnog prvenstva sve je moguće, zato je Tele2 napravio novu kampanju#NeustrasivouzNase u kojoj su glavni akteri hrvatski rukometni reprezentativac Zlatko Horvat i navijači. U sklopu kampanje cilj je napraviti i najveći navijački val podrške, od Hrvatske sve do Njemačke i Danske i to virtualnim putem.

Taj će neustrašivi val prijeći put od Poreča do Münchena, a ubrzavat će se tako da onaj tko objavi na svom Instagram profilu video od 10 sekundi svog navijačkog vala uz #NeustrasivouzNase skraćuje put za 10 kilometara i sudjeluje u nagradnom natječaju.

 

 

Komentiraj