Jurica Bajić posuđen slovačkom prvoligašu

Talentirani ofenzivac Hajduka Jurica Bajić sljedeću će sezonu provesti na posudbi u slovačkom prvoligašu Senicama s mogućnosti da tamo ostane dodatnu godinu dana.

– “Ambicija mi je pobijediti u svakoj utakmici u kojoj ću nastupati. Osjećam se ugodno u Senicama, radi se o malom gradu s lijepim stadionom. Vjerujem da ćemo biti uspješni u novoj sezoni.”, izjavio je Bajić.

20-godišnjaka ugovor sa splitskim klubom veže do ljeta 2024. godine, a do sada je igrao za drugu momčad Bilih koja se natječe u Drugoj HNL i za koju je u prošloj sezoni upisao 19 nastupa u kojima je postigao 8 golova.

– “Jurica je jedan od najvećih talenata splitskog Hajduka, koji je u drugoj momčadi Hajduka imao natprosječne izvedbe, postigao je osam golova i snažno je pokucao na vrata A-reprezentacije. Radi se o specifičnom igraču jedne od najboljih akademije na Balkanu. Njegovim dolaskom poboljšali smo konkurenciju u ofenzivnom dijelu, a kako se radi o dugoročnoj posudi vjerujem da je u pitanju zanimljiv projekt za nas.”, pojasnio je sportski direktor Senica Filip Holec.

Komentiraj