Jennifer Aniston zgrožena jer nove generacije smatraju seriju “Prijatelji” uvredljivom

Serija „Prijatelji“, koja se originalno prikazivala od 1994. do 2004. godine, neprestano se reprizira na televizijama diljem svijeta. Međutim, sada se na tu seriju gleda drugačije no nekada o čemu je nedavno govorila Jennifer Aniston koju je proslavila upravo serija „Prijatelji“. „Postoje generacije ljudi, klinaca, koji gledaju stare epizode ‘Prijatelja’ i smatraju ih uvredljivima. U to vrijeme nije bilo osjetljivosti kakva je danas“, izjavila je poznata glumica.

S obzirom da su svi glavni glumci u seriji „Prijatelji“ bijelci tako se odnedavno serija kritizira zbog manjka raznovrsnosti. „Komedija je evoluirala, filmovi su evoluirali. Danas je zeznuto jer moraš biti vrlo oprezan što otežava posao komičarima. Ljepota komedije je u tome da se šališ na svoj račun, da se šališ na račun života“, kazala je Jennifer Aniston.

„Možeš se šaliti na račun fanatika i smijati se. To je bilo histerično smiješno. Ujedno se tako educiralo ljude objašnjavajući im kako ljudi mogu biti ridikulozni, ali to više nije dopušteno. A svi se trebaju zabavljati! Svijet treba humor! Sebe shvaćamo preozbiljno. Posebno u SAD-u. Svi su se previše podijelili“.

Brojni komičari kao što su Brett Goldstein, Jerrod Carmichael, John Cleese, Rowan Atkinson i Hannah Einbinder u novije su vrijeme kritizirali koncept kulture otkazivanja u kojem su česta meta komičari. Atkinson je pri tome rekao kako je posao komičara da vrijeđa dok je Cleese rekao kako svjedočimo smrti kreativnosti.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner