Jelinić: “Objavit ćemo dokaze kad Šeks već sugerira, i lijepo ga je vidjeti dobro raspoloženog”

Nacional će objaviti dokaze uz članak o tome da je Drago Tadić lažno svjedočio na suđenju Božidaru Kalmeti, i da za to krivi Vladimira Šeksa, izjavio je za nacional.hr glavni urednik Berislav Jelinić, komentirajući intervju koji je Vladimir Šeks u srijedu navečer dao portalu Zadar News.

Šeks: “To je diverzija, neka Nacional objavi dokaze za svoje tvrdnje”

“Učinit ćemo to, kad gospodin Šeks već sugerira da to napravimo. Kako bi rekli neki iskusni političari iz njegove stranke, sutra je novi dan”, kaže Jelinić.

“Lijepo je”, dodaje, “vidjeti gospodina Šeksa dobro raspoloženog i opuštenog. Lijepo mu pristaje Nacional u rukama. Iako po onome što govori vidim da nije bio potpuno koncentriran dok ga je čitao. Ne tvrdi, naime, Nacional da je on utjecao na Dragu Tadića da promijeni iskaz u korist Božidara Kalmete, nego to tvrdi Drago Tadić. I za to Nacional posjeduje dokaze”, napominje Jelinić.

EKSKLUZIVNO: Tadić danas tvrdi da je lažući na sudu pomogao Kalmeti jer su mu poručili da će mu potom Šeks i Turudić ublažiti zatvorsku kaznu

“Svrha objave tog teksta je informiranje hrvatske javnosti. A ono što Šeks misli da je svrha – navodno utjecaj na Vrhovni sud – to je sfera Šeksove bujne mašte i fantazije. Ali, kako je već ustvrdio da bi Nacional trebao podastrijeti dokaze, nema razloga da to ne napravimo. Nije jedini koji je pokazao interes za te dokaze. Učinit ćemo to”, najavljuje Jelinić.

Komentiraj