Jason Momoa zabranio svojoj djeci da ga gledaju u seriji “Baywatch”

Jason Momoa, koji se proslavio ulogom Aquamana u nekoliko hit filmova, nije uvijek bio tako uspješan kao što je sada. Dapače, nekih se televizijskih projekata s početka karijere srami, toliko da zabranjuje svojoj djeci da ih gledaju. „Oni gledaju mnogo filmova i serija u kojima je njihov otac glumio“, izjavio je Momoa gostujući u australskoj radio emisiji „Fitzy and Wippa” pri čemu se referirao na djecu iz braka s Lisom Bonet a to su 14-godišnja Lola i 12-godišnji Nakoa-Wolf. „No, ne mogu gledati ono što sam snimao u samim počecima svoje karijere“, objasnio je Momoa.

Zabrana se odnosi na njegovu ulogu Jasona Ioanea u seriji „Baywatch: Hawaii” u kojoj je glumio od 1999. do 2001.godine. „Kod kuće se ne smije spominjati ta riječ na slovo B. Krijemo to od njih. To se nikada nije dogodilo, serija na slovo B nije se dogodila“, smijući se rekao je Momoa.

Ima i serija u kojima je Momoa bio uspješan ali njegova djeca je ne gledaju. Radi se o seriji „Igra prijestolja“ u kojoj glumi Khala Drogoa za koju Momoa smatra da je izvrsna, ali ne želi da je njegova djeca gledaju, barem ne u ovoj dobi. S druge strane, na njegovu ulogu superheroja Aquamana klinci su navikli jer su, kako je rekao, odrastali boraveći na snimanju filmova u kojima se Aquaman pojavljuje. „Prisustvovali su snimanju filma ‘Liga pravde’, Lola nosi tijaru iz filma ‘Wonder Woman’, mislim da su naši klinci doista sretni“, rekao je Momoa koji trenutrno u Londonu snima film „Aquaman and the Lost Kingdom“ čiji je početak prikazivanja predviđen za 16. prosinca 2022. godine.

Komentiraj