JADRANKA KOSOR O GOSTIMA REVIJE ALEKSANDRE DOJČINOVIĆ ‘Ne vidim ih da se slikaju s radnicima’

Saša Zinaja

Jadranka Kosor sarkastično se osvrnula na jučerašnju modnu reviju Aleksandre Dojčinović. Naime, među brojnim poznatim imenima, uključujući predsjednicu Kolindu, koji su jučer pohodili reviju poznate kreatorice, našlo se i ono Severine i Ive Balaban.

“Ne vidim da su se umjetnice s jučerašnje modne revije krenule uobičajeno slikati s radnicama/cima Imote ili Zvečeva, kako je bilo uobičajeno”, napisala je Jadranka Kosor.

Pri tome je vjerojatno mislila na nedavnu kampanju koju su povele Severina i Iva Balaban u kojoj su pozivale ljude da kupuju u Konzumu i tako spase Agrokor, tvrtku oca njihove prijateljice Ive Balent.

“Konzum, navijam za vas i za sve ove prekrasne žene”, napisala je početkom travnja Severina u opisu slike na kojoj pozira s tri radnice Konzuma.

“Zbog svakog radnika i njegove obitelji, zbog svih hrvatskih proizvođača i svakog hrvatskog proizvoda, zbog ovih divnih žena koje su dio moje svakodnevnice, zbog svih za čije se radno mjesto moramo boriti …kupujem i dalje ću kupovati u Konzumu”, poručila je Iva Balaban.

Komentiraj