Igor Jovićević više nije trener Dinama

Dinamo je sporazuno raskinuo suradnju s trenerom Igorom Jovićevićem koji je na klupi prve momčadi proveo manje od tri mjeseca. U tom periodu je vodio sedam utakmica u kojima je upisao tri pobjede te po dva remija i poraza uz gol razliku 7:6. Prije preuzimanja prve momčadi Jovićević je dvije i pol godine vodio Dinamo II.

Imao sam najbolje namjere, ali nogomet je takav. Lopta mi nije vratila ovaj put, ali odlazim uzdignuta čela iz svog kluba jer ne želim biti opterećenje u ovim vremenima. Zahvaljujem se klubu na povjerenju, na prekrasnim godinama u nogometnoj školi te prilici koju su mi dali u prvoj momčadi. Uvijek ću biti Dinamovac i vjerujem kako je ovo samo doviđenja, a ne zbogom najdražem klubu – rekao je Igor Jovićević.

Žao nam je zbog tako brzog rastanka, ali moramo pokazati odgovornost u ovim teškim vremenima. U ime kluba zahvaljujem Igoru na velikim rezultatima koje je postigao s našom juniorskom momčadi. Vrata Dinama uvijek će mu biti otvorena – poručio je sportski direktor kluba Zoran Mamić.

Iz Maksimira su najavili da će pravovremeno obavijestiti javnost oko izbora novog trenera prve momčadi kluba.

Komentiraj