HT PRVA LIGA: Šibenik – Varaždin, početne postave

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 20. kola HT Prve lige Šibenik od 15 sati na Šubićevcu dočekuje Varaždin. U njihova dva ovosezonska duela slavili su gosti. Varaždin je u Šibeniku bio bolji s 0:1 dok su Narančasti uzvratili s 1:3.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na Princea i Laću koji su ozlijeđeni dok kod gostiju u kadru nema kartoniranog Senića, a Tkalčić, Urata, Novoselac, Kolarić, Glavica, Vuk i Djou su ozlijeđeni.

Trener Šibenika Krunoslav Rendulić je u najavi utakmice rekao: “Moram naglasiti da nema lakih protivnika, svaka utakmica je zahtjevna, teška. Izuzetno respektiramo Varaždin koji u zadnje vrijeme igra jako dobro. Ali, naš cilj je jasan, u svakoj utakmici po tri boda.”

Njegov kolega Zoran Kastel je dodao: “Sad imamo utakmicu u Šibeniku i Lokomotivu doma, gdje moramo to sve što smo napravili do sada potvrditi, da dobijemo još više na sigurnosti i kompaktnosti i da nastavimo ovim putem kojim idemo, a to je borba za spas, da ne ispadnemo iz lige.”

Glavni sudac utakmice je Fran Jović iz Zagreba kojem će asistirati sugrađani Luka Pušić, Ivica Modrić i Ante Čuljak. U VAR sobi će biti Dario Bel i Miro Grgić iz Osijeka, delegat susreta je Željko Ukić iz Zagreba, a suce će kontrolirati Domagoj Vučkov iz Rijeke.

Treneri su na travnjak od prve minute odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj